Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

Η «μαύρη προπαγάνδα» πνίγει και πάλι τους Ελληνες. Με πρωταγωνιστικό ρόλο, τα κατευθυνόμενα (από ΠΑΣΟΚ και Αριστερά) ΜΜΕ παρουσιάζουν καθημερινά το άσπρο μαύρο και τη νύχτα μέρα!.. Με συνέπεια να διαστρεβλώνουν και τα πιο απλά και ξεκάθαρα γεγονότα!..
***
ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ αυτής της χοντρής προπαγάνδας υπήρξε ο τρόπος με τον οποίο εφημερίδες και Κανάλια, αλλά και πολιτικοί, αντιμετώπισαν την έκθεση – πρόταση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλου για την περιστολή κάποιας ανεξέλεγκτης κρατικής σπατάλης.
Ας δούμε, λοιπόν, και την έκθεση Προβόπουλου και τον απίστευτο τρόπο με τον οποίο την παρουσίασαν οι μαυροπροπαγανδιστές…
***
* ΓΙΑ μεταφορά μαθητών από απομακρυσμένα χωριά σε σχολεία το κράτος για το 2010 ξόδεψε 280 εκατομμύρια ευρώ!!!
Από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι η δαπάνη που θα απαιτούσε αυτή η μεταφορά θα έπρεπε να είναι μικρότερη του ¼ του συνολικού ποσού!
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι για 3 μαθητές σε 8 μήνες μεταφοράς τους στο σχολείο, πληρώθηκαν… 60.000 ευρώ!!!
(Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν ν’ αγοράσουν 3 μεγάλα αυτοκίνητα στους μαθητές!!!).
***
* ΠΑΝΩ από 500 εκατομμύρια ζημιώνουν το κράτος οι Δήμοι από τους Δημοτικούς Ραδιοσταθμούς τους. Προς τι όλα αυτά τα Ραδιόφωνα με τη μηδαμινή ακροαματικότητα;
* ΚΑΙ γιατί η ΕΡΤ –η Κρατική Ραδιοτηλεόραση– να φορτώνει τον Ελληνα φορολογούμενο με ΠΕΝΤΕ Κανάλια; Δεν θα αρκούσε το ΕΝΑ;
***
* ΣΕ εποχή βαθιάς οικονομικής κρίσης δεν είναι δυνατόν, παρατηρεί ο κ. Προβόπουλος, τα ΚΑΠΗ να κάνουν πολυέξοδες εκδρομές στο εξωτερικό! (Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία κ.λπ.).
***
ΑΥΤΑ και άλλα αυτονόητα επισημαίνει στην έκθεσή του και στις προτάσεις του ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Δεν είναι κατ’ αρχήν ξεκάθαρα αλλά και πρακτικά και αναγκαία;
***
Και όμως… Τους άλλαξε τον αδόξαστο η αδίστακτη προπαγάνδα!..
* Ζητούν να κλείσουν τα ΚΑΠΗ!.. κραύγαζαν και κραυγάζουν…
* Να μη μεταφέρονται μαθητές στο σχολείο από απομακρυσμένα χωριά!.. ερμήνευσαν τον έλεγχο της απάτης τα «παπαγαλάκια»!.. κ.λπ. κ.λπ.
***
ΤΟ τραγελαφικό είναι ότι αυτά τα τόσο χρήσιμα μέτρα για να περιορισθεί η κρατική και δημοτική σπατάλη τα επέκριναν και τα επικρίνουν –αφού πρώτα τα διαστρέβλωσαν– και στελέχη του ΠΑΣΟΚ!!!
(Δεν είμαστε… τρελοκομείο;).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου