Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η εγκληματικότητα πνίγει την Ελλάδα!..

ΞΕΦΡΑΓΟ αμπέλι πια η Ελλάδα!.. Ανοχύρωτη πόλη η Αθήνα και τα άλλα μεγάλα αστικά κέντρα!..
Η εγκληματικότητα πνίγει αυτόν τον άλλοτε ήσυχο τόπο…
Τα τρία τέταρτα του ενημερωτικού δελτίου μιας εφημερίδας είναι καθημερινά γεμάτα με ληστείες, διαρρήξεις, κλοπές και προπαντός εγκλήματα. Η ζωή του ανθρώπου σήμερα είναι πια πολύ φτηνή!..
***
ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ τις σελίδες μιας εφημερίδας. Θα τρελαθείτε διαβάζοντας το ατελείωτο αστυνομικό δελτίο…
…Οπου συλλαμβάνονται ακόμα και δεκάχρονα μειράκια να διαπράττουν ληστείες ή διαρρήξεις…
ΑΦΟΡΜΗ για το σημερινό μου άρθρο πήρα από το έγκλημα των εγκλημάτων με το 11χρονο κοριτσάκι, που ανθρωπόμορφο κτήνος, αφού το βίασε, το κακοποίησε, το έριξε έπειτα ζωντανό σε πηγάδι δέκα μέτρων, δολοφονώντας το!!!
***
Ε, λοιπόν, αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα αθώο αγγελούδι, μέρες τώρα με ρίχνει σε κατάθλιψη και δεν με αφήνει να κλείσω μάτι!..
ΘΥΜΑΣΤΕ, αλήθεια, σ' αυτή την ειδυλλιακή μέχρι πριν από μια – δυο δεκαετίες χώρα να συνέβαινε έστω και το ένα δέκατο απ’ όσα αποτρόπαια συμβαίνουν σήμερα;
***
ΛΗΣΤΕΙΕΣ καθημερινά σε τράπεζες… Σπείρες διαρρηκτών αλωνίζουν στα απροστάτευτα σπίτια!.. Τσαντάκηδες κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι στους δρόμους… Και το νέο φρούτο με τους νοσηρούς εκείνους παιδεραστές, φαινόμενο που πήρε τεράστιες διαστάσεις!..
ΚΑΙ το πιο τραγικό: Οι ληστές ή οι διαρρήκτες δεν κλέβουν απλώς…
Δολοφονούν χωρίς αίτια, μη υπολογίζοντας τη ζωή αθώων ανθρώπων!..
***
ΜΑΚΡΙΑ από μένα κάθε σκέψη ρατσισμού. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι στις δέκα εγκληματικές πράξεις οι 7 ή οι 8 δράστες είναι αλλοδαποί!..
Κυρίως Αλβανοί!..
Συμπέρασμα: Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής εγκληματικότητας στην Ελλάδα, οφείλεται και στην εισροή μεταναστών…
Και για να είμαστε δίκαιοι: Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταναστών στην Ελλάδα και νοικοκύρηδες είναι και εργατικοί και έντιμοι…
Τη μικρή μειοψηφία των εγκληματιών, όμως, την αποτελούν άτομα που από τις φυλακές γειτονικών μας κρατών ήλθαν να ξεσπάσουν την εγκληματικότητά τους στην Ελλάδα!..
***
ΑΣ αφήσουν, λοιπόν, οι Αρχές τους κομπλεξισμούς τους περί ρατσισμού και ας λάβουν τα μέτρα που πρέπει…
Η κατάσταση έφθασε πια στο απροχώρητο!..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου