Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Διαχρονικές ντίβες αποκαλύπτουν ανατρεπτικά μυστικά ομορφιάς


mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει με την καλή πάντα έννοια την ομορφιά των σταρ, που έμειναν στην ιστορία και άφησαν εποχή με τη λάμψη τους; Μέριλιν Μονρόε, Όντρεϊ Χεπμπορν και πολλές άλλες ντίβες του Χόλυγουντ φύλαγαν πολύ καλά μυστικά ομορφιάς τους. Εμείς τα συγκεντρώσαμε για εσένα για να λάμψεις σας πραγματική ντίβα!
Μέριλιν Μονρόε: η γυναίκα σύμβολο Μέριλιν Μονρόε κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων και για τη λάμψη της. Πώς το κατάφερε αυτό; Με τη βοήθεια της ορμονικής κρέμας! Άπλωνε στο δερματάκι της μια κρέμα με το συστατικό Phelityl που είναι συστατικό φυσικής ορμονικής αντικατάστασης και έλαμπε ολόκληρη, ενώ μετά σειρά είχε μια βάση σε πούδρα και ακτινοβολούσε λάμψη στην κάμερα!
Πώς θα το πετύχεις: ανάμειξε μια περλέ βάση με υγρή ή κρεμώδης βάση για μέικ-απ και λάμψε στη στιγμή αλά Μέριλιν!
Όντρεϊ Χεπμπορν: Ποια δεν έχει ονειρευτεί έστω και μια φορά τα υπέροχα βαμμένα μάτια της Χεπμπορν; Αν θέλεις να αποκτήσεις τις βελούδινες βλεφαρίδες της δεν έχεις παρά να ξεχωρίσεις μία-μία τις βλεφαρίδες σου και να απλώσεις σε κάθε μία ξεχωριστά μάσκαρα.
Πώς θα το πετύχεις: δεν υπάρχει λόγος να χάσεις άπειρες ώρες προσπαθώντας να ξεχωρίσεις τις βλεφαρίδες σου μία-μία, ή "παίζοντας" με την όραση σου, απλά προτίμησε μια μάσκαρα με ειδικό πινελάκι που τις ξεχωρίζει και τις βάφει ταυτόχρονα!
Μάρλεν Ντίτριχ: σέξαπιλ στα ύψη, ερωτισμός και ομορφιά, και τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια όλα σε ένα, γίνεται; Φυσικά και γίνεται! Η Μαρλέν πήρε την ομορφιά της στα χέρια της και ξύριζε τα φρύδια της και τα σχημάτιζε με μολύβι. Δε χρησιμοποιούσε ποτέ μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες της γιατί πίστευε ότι την έκανε να δείχνει κουρασμένη.
Πώς θα το πετύχεις: αν αποφασίσεις τα ξυρίσεις το φρυδάκι (πράγμα που κάνουν τα περισσότερα μοντέλα έτσι ώστε να μπορούν να του δίνουν όποιο σχήμα θέλουν), πρόσεξε. Ο φόβος να δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη το πρωί που ξυπνάς και να τρομάξεις είναι σίγουρα μεγάλος. Αν δε θέλεις να μπεις στη διαδικασία του ξυρίσματος τότε μπορείς πολύ απλά να το "γεμίσεις" με ένα ανοιχτόχρωμο μολυβάκι ένα τόνο πιο ανοιχτό και θα δεις το φρυδάκι σου πιο χολιγουντιανό από ποτέ!
Βίβιαν Λι: θέλεις τέλειο προσωπάκι σαν της Βίβιαν; Η διάσημη ηθοποιός έκανε ανατρεπτικά μείγματα με αρωματικές λοσιόν και έλαια και έφτιαχνε υπέροχα αρωματικά προϊόντα!
Πώς θα το πετύχεις: κάνε μια αρωματική περιποίηση στο πρόσωπο σου! Βάλε μια πετσετούλα κάτω από ζεστό νερό και άπλωσε δύο σταγόνες αρωματικό έλαιο λεβάντας επάνω της. Απλωσε την πετσετούλα στο προσωπάκι σου και άφησε την στο πρόσωπο σου. Ξέπλυνε με κρύο νεράκι, ταμπονάρισε ελαφρά και κάνε μασάζ με το αρωματικό έλαιο και είσαι έτοιμη!
Τζόαν Κρόφορντ: η αμερικανίδα ηθοποιός λάτρευε την τσίχλα! Η ίδια μασούσε τσίχλα γιατί πίστευε πώς βοηθούσε στην απομάκρυνση των τοξινών κάτω από το μάγουλο της αλλά "ανέβασε" και έκανε το πηγούνι της να φαίνεται πιο σφικτό! Ακόμη έριχνε κρύο νερό στο πρόσωπο της 25 φορές μετά από κάθε πλύσιμο.
Πώς θα το πετύχεις: Μετά από ένα ζεστό μπάνιο ρίξε κρύο νεράκι στο πρόσωπο και το σώμα σου για να συστέλλονται οι πόροι. Για ένα τέλειο πηγούνι δεν έχεις παρά να απλώσεις την ενυδατική σου με κινήσεις προς τα επάνω.
Κάθριν Χέπμπορν: θέλεις τέλειο δέρμα; Τότε η απολέπιση είναι η λύση! Η Χέπμπορν έκανε μια μείξη από ζάχαρη, ζεστό νερό και χυμό λεμονιού και έκανε μασάζ στο πρόσωπο της. Ξέπλυνε μετά με κρύο νεράκι!
Πώς θα το πετύχεις: βρες ένα απολεπιστικό με φυσικά συστατικά ή απλά ανάμειξε μέλι με ζάχαρη και έχεις έτοιμο το πιο σούπερ σκραμπ προσώπου!
Σοφία Λόρεν:η ιταλίδα ηθοποιός χρησιμοποιούσε ελαιόλαδο για να διατηρήσει την ομορφιά της. Δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο φαγητό της καθημερινά και έτριβε με μια μικρή ποσότητα το πρόσωπο της αλλά έβαζε ελαιόλαδο και στην μπανιέρα της για να θρέψει το δερματάκι της. Ακολούθησε το παράδειγμα της και λάμψε στη στιγμή!
Τώρα που ξέρεις τα μυστικά δεν έχεις παρά να τα εφαρμόσεις και να λάμψεις σαν ντίβα του Χόλιγουντ!
Επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου