Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

IPHONE 4

iPhone 4 Full Review‏ (Updated)

Συντάκτης: neolaiagr-team • Αναρτήθηκε στις 7 Ιουνίου, 2010
Και το όνομα του νεόυ iPhone, iPhone 4. Μόλις τώρα, παρουσιάζεται από τον Steve Jobs η τελευταία και πιο εξελιγμένη συσκευή της Apple. Όπως ήταν ήδη γνωστό έχει ένα νέο design και πολλά νέα χαρακτηριστικά που δύσκολα φανταζόταν κανείς.
Συγκεκριμένα το νέο iPhone έχει την πυκνότερη και φωτεινότερη οθόνη που έχει μπει ποτέ σε κινητό τηλέφωνο, με ανάλυση 960×640 pixel, πολύ υψηλότερη από αυτή που μπορεί να επεξεργαστεί το ανθρώπινο μάτι, μέσα σε ένα ορθογώνιο 3.5 ιντσών, σε μια απόσταση 20-25 εκατοστά από αυτό. Η τεράστια μπαταρία του του επιτρέπει να λειτουργεί για 40% περισσότερο, με γρηγορότερο φυσικά επεξεργαστή, ενώ το ίδιο το κινητό έχει μικρότερες εξωτερικές διαστάσεις και με πάχος κάτω από 1 εκατοστό είναι πλέον το λεπτότερο smartphone του πλανήτη! Το νέο iPhone περιλαμβάνει γυροσκόπιο το οποίο θα επιτρέψει τη δημιουργία καταπληκτικών εφαρμογών, σε συνδυασμό και με το υπάρχον επιταχυνσιόμετρο, πυξίδα, μετρητή απόστασης και αισθητήρα φωτός. Η νέα κάμερα εγγράφει Video σε ανάλυση HD, ενώ μπροστινή κάμερα αναμένεται να μας φέρει βίντεο-κλήση!
Update:
Από το νέο iPhone με τον Α4 επεξεργαστή και χάρη στην κάμερα με δυνατότητα εγγραφής σε HD 720p δε θα μπορούσε να λείπει το iMovie. Έκδοση του iMovie θα είναι διαθέσιμη για το νέο iPhone με εξαιρετικές δυνατότητες, ταχύτητα και δυνατότητα δημοσίευσης στο YouTube απευθείας από τη συσκευή. Το νέο iPhone χάρη πάλι στον επεξεργαστή του είναι Multitasking και δυνητικά ο χρήστης μπορεί να ανοίξει και τις πάνω από 1000 εφαρμογές που θα εγκαταστήσει ταυτόχρονα, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί τι αποτελέσματα θα φέρει. Τα iBooks, τα οποία έχουν φέρει στην Apple μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 20%, μέσα σε 2 μήνες (!) είναι πλέον διαθέσιμα και για iPhone ενώ ο κάθε χρήστης που αγοράζει βιβλίο για το iPhone του μπορεί να κατεβάζει και το αντίστοιχο για iPad δωρεάν.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Ιγνατίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου